Nå er sommeren over oss for fullt og det bugner av festivaler rundt omkring i vårt vakre fedreland. Er det ikke herlig? Jeg elsker jo festivaler, og det er jo selvfølgelig spesielt hyggelig når vi reiser på festival og været er perfekt! Heldigvis er det ikke lenge igjen til vi skal slå ut håret og kose oss, mannen min og jeg. Ja, barna får være hjemme når det er festival. Vi er som regel en fast vennegjeng som drar. Vi tar med telt og tilbehør, og pakker bilen full av god mat og drikke. Det er selvfølgelig alltid jeg som tar med mest. Mannen pakker shorts, skjorte og solbriller, og er fornøyd. Jeg derimot, tar med flere skift, og sørger for at tannkrem, tannbørste, sjampo og balsam er med, og selvfølgelig min elskede surf spray, som jeg rett og slett ikke klarer å leve uten på sommerstid. Ja, nå skal det sies at det er jeg som pakker mat og drikke også. Litt kreditt skal mannen likevel få, han husker alltid teltet og en flaske sommerakevitt.

Øl på festival