Det er ikke bare menn som blir tynnere i håret etter hvert som årene går. Jeg har i det siste merket at det har blitt litt færre hårstrå på toppen hos meg også. Heldigvis er det ikke slik som hos mannen min, som er helt blank midt oppå, samtidig som han har tykt hår i en krans rundt. Hos meg er det bare blitt tynnere jevnt over. Da finnes det heldigvis løsninger for å få det til å virke større. Frisøren min tipset meg om at jeg kunne bruke en såkalt surf spray, som får det til å se ut som man har «strandhår». Denne har fått meget gode omtaler i flere skjønnhetsmagasiner, og gir håret et svært naturlig volum uten at det ser klissete eller fett ut. Problemet med mange hårsprayer er jo at de fort blir veldig klebrige og gir håret et unaturlig preg. Nå er jeg klar for å dra på festivaler og konserter i sommer, med et hår som ser friskt og ungdommelig ut, og som jeg kan være stolt av!

Kvinne med langt, bølget hår