I løpet av de kalde vintermånedene har jeg startet med bunadssøm. Det hadde seg slik at svigermoren min spurte om jeg ville komme med en hjelpende hånd mens hun jobbet med bunaden til min eldste sønn. Den skulle være ferdig til konfirmasjonen, og hun trengte litt ekstra hjelp for å bli ferdig i tide. Med snus under leppen trådte jeg inn i systuen hennes, klar til dyst! Hun er heldigvis ei veldig grei dame som ikke henger seg opp i andre folks vaner. Faktisk så tar hun seg gjerne en liten tår når hun blir sliten av å brodere! Det var nettopp en slik ettermiddag at jeg skulle finne min nye hobby. Vi hadde satt på hyggelig dansebandmusikk til arbeidet, og hun viste meg de vakreste broderier jeg har sett. Det skulle også vise seg at jeg hadde gode anlegg for å brodere, for nå har jeg begynt på min egen bunad.

Noen som broderer
Sysaker på et bord