Dansebandfestivalen i Sel

Jeg må bare innrømme det, jeg er bitt av basillen. Dansebandfestival-basillen. Har man først deltatt с en gang, så skal det godt gjøres å ikke ønske å komme tilbake. For på disse festivalene er det virkelig god stemning, masse musikk og timevis med dans!

Blant de mest kjente og kjære dansebandfestivalene i Norge, finner du LA vår største festival: Dansebandfestivalen i Sel. Sel ligger så å si «midt i smørøyet» i Sør-Norge. Det er 30 mil til Oslo, 23 mil til Trondheim, 19 mil til Molde og 40 mil til Bergen. Det finnes gode og mange muligheter for overnatting her, men det er alltid lurt å være tidlig ute, da dette som sagt er Norges største dansebandfestival.

Festivalen har besøk av de mange flotte artister og band, så her er det umulig å ikke la rockefoten få bevege seg. Kan du ikke ?????? danse? Fortvil ikke- På festivalen kan du melde deg på egne dansekurs! I tillegg er det morsomme konkurranser slik som kjerringbæring. Det har blitt en tradisjon for meg å mannen min J Konkurransen går ut på at en mann skal bære en kvinne gjennom en spesiell hinderløype som er bygd for anledningen. Dette skal skje på kortest mulig tid. Premiene sies å være store i år, så det er bare å begynne å tørrtrene!

Gullskoen er alltid koselig å få med seg. Da deles det ut fem ulike priser i kategoriene årets musiker, årets danselåt, årets arrangør, årets danseband og årets tekstforfatter. Hvem som skal få disse prisene kan man være med på å stemme frem i forkant av festivalen.

Sist men ikke minst så er det alltid veldig mye god dansemusikk og du er garantert nesten en hel uke med morsomme erfaringer sammen med andre danseglade mennesker. Det skal mye til før jeg bytter bort denne uken med andre ting!