Festivallivet er godt i gang og dansefoten svinger seg som aldri før. Dette året byr på masse festivaler landet rundt, og da blir det mange morsomme turer. Ofte blir det fullt med folk på dansegulvet og man kan være litt uheldig å dulte borti andre danseglade par. På forrige festival dultet jeg borti en dame som ble svingt rundt av en kar, og var så uheldig at skjermen på mobiltelefonen min ble knust. Jeg ble ikke sint selvfølgelig, men det var trist at mobiltelefonen skulle gå i stykker. Det var egentlig min feil siden jeg bruker å ha telefonen i en mobillomme som jeg selv har sydd inn i dansekjolen min. For at dette ikke skal skje igjen har jeg forberedt meg til den neste festivalen. Siden jeg har kjøpt ny telefon, bestilte jeg en skjermbeskytter og et robust deksel fra idealofsweden for å beskytte den. Nå skal den tåle et skikkelig støt eller to, så jeg trenger ikke bekymre meg for telefonen når jeg svinger meg på dansegulvet lengre!

En ødelagt telefon.