Selv om det er flott å leve et delvis selvforsynt liv, og ha en utvidet familie i gårdsdyrene, kan det være veldig stressende å ta vare på dem dag ut og dag inn. Derfor er det viktig for meg med den elektroniske sigaretten min for å slappe av. Jeg kjøper alt utstyret jeg trenger til den her. Det fine er jo at disse kan nytes uten å ha den samme dårlige samvittigheten som jeg hadde da jeg var avhengig av vanlige, skadelige sigaretter. Når jeg så befinner meg på dansefestival, er jeg avslappet i både hode og kropp. Skal en først ha det gøy, skal en tross alt ikke holde noe tilbake. Selv-restriksjoner er for hverdagen, og er det noe jeg trenger så er det dager som er så langt i fra hverdagen som jeg kan komme. Med andre ord: danseband og el-sigaretter.

En elektronisk sigarett
Mennesker på festival