Om våren og sommeren skjer det ekstremt mye på kort tid, og noen ganger føles det ut som alle i familien har noe de skal gjøre samtidig. Det går ikke en helg uten en invitasjon til noen feiring, avslutning, sommerfest eller noe annet. Det er selvfølgelig gøy, men noen ganger blir det litt mye også. Da tar jeg gjerne en rolig tur langs med vannet, og bare lar dagens stress bli borte før. Det blir mye enklere å sove når du har tatt litt tid for deg selv, for å sortere dagens inntrykk. I forrige uke mistet jeg mobilen min på en av disse turene, den datt rett ned på en skarp stein, men heldigvis tok et deksel jeg har kjøp på idealofsweden det meste av støyten. Jeg tror jeg må finne meg noen flere deksel, eller kanskje en ordentlig mobilveske. Det kan være deilig å skru av lyden på mobilen en stund, men jeg er helt avhengig av den i hverdagen – det er vi sikkert alle. Tenk på hvordan mobilen har tatt over våre liv.

danser mot solnedgang