Det er gjerne slik at en ting gjerne følger den andre, og etter at vi innredet tenåringens rom med nye møbler, fikk jeg lyst til å få nye møbler i stua også. De vi har der har jo stått der i ganske mange år, og da det lokale ungdomshuset annonserte at de trengte gamle møbler, tenkte jeg at vi kanskje kunne gi dem vekk. Jeg har jo funnet svært mye spennende på en online Møbelbutikk som heter Confidentliving.no, og det er så lett å bestille online og bare få det levert rett hjem. Selv om mange kanskje liker å kjenne på møblene før de kommer, er det også noe eget i å få dem hjem og kjenne på kvaliteten, og faktisk bli overrasket over hvor bra det kjennes ut. Det er jo også greit å vite at man har åpent kjøp når man handler på internett, så skulle jeg finne på å kjøpe noe som ikke passer har jeg jo alltid mulighet til å sende det tilbake igjen og få igjen pengene.

Pent innredet stue