Vi skrev jo i et innlegg for en tid tilbake at vi fikk ordnet nytt gulv til låven. Ordentlig gulv har så mye å si for helhetsopplevelsen. Selv om det koster litt, så trenger det ikke å knekke økonomien, verken til deg som privatperson eller til dere som danseforening. Det finnes et hav av muligheter for å gjøre dette på en billigere og enklere måte.

Man kan jo f.eks. legge gulvet selv. Det er enklere enn du tror, og dersom man går sammen en god gjeng, kan dette bli en morsom dugnad. Man vil jo gjerne investere litt penger i et ordentlig gulv. Det er med dansegulv som med kjøkkenutstyret; et godt verktøy er halve jobben! Og skal man få noen virkelig gode opplevelser på dansegulvet, så må gulvet ha kvalitet. Så bruk heller litt ekstra penger på et godt gulv (eller handle når det er gode tilbud), så kan dere spare inn på å legge dette selv.

Dessuten er det enkelt å ta et lite lån også, og er dere flere sammen, så betaler dere dette raskt ned igjen. Fordelen med å ta et lite lån, er at dere slipper å vente 🙂 Les mer her dersom dere er interessert i noen gode løsninger for å kunne gå til innkjøp av nytt dansegulv i dag!

Det finnes mange gode sider og videoer på nettet som viser dere hvordan dere selv kan legge gulv, avhengig av hvilken gulvtype dere velger. Dere kan blant annet lese noen gode tips på klikk.no!

 

Kos dere med det nye gulvet, så samles vi kanskje til en dansefest hos dere neste gang? 🙂

nytt dansegulv