Vi har jo hatt noen gode dansekvelder her på gården de siste årene, men stuegulvet er dessverre ikke stort nok til at vi kan svinge oss helt fritt. Men, i sommer fikk vi litt mer å rutte med, og mannen min mente at vi kanskje kunne få et dansegulv på den gamle låven vi stort sett ikke har brukt til annet enn å lagre gamle ting.

Å tømme låven for de gamle tingene var jo en hel jobb i seg selv. Mye var så rustent og ødelagt at det var enklest å bare kaste det, men vi fikk også solgt en gammel klespresse og noen andre antikviteter som bare sto og samlet støv. Jeg skulle gjerne beholdt dem, men det så ut som vi kom til å gå over budsjett, og mannen min insisterte på at siden de hadde stått og støvet ned i mange år, ville de nok fortsette med det, så det var best å selge dem mens de fortsatt var verdt noe. Jeg måtte si meg enig i det.

Tregulv_Stor

 

Ekte parkettgulv er jo som kjent ikke billige, men hos byggbutikken fant vi gulv til svært gode priser, slik at det bare var å bestille, så kom plankene levert rett hjem til oss. Mannen min er jo en hendig type, og han la gulv i mange dager, mens jeg støttet ham med småkaker, kaffe og kjærlighet når jeg kunne. Det tok sin tid, slikt må da gjøres skikkelig, mente han, men nå som høsten har kommet har vi faktisk fått en låve med et stort dansegulv, så nå gleder jeg meg virkelig til å invitere venner å kjente på dansebandkveld på låven. Kanskje vi skal invitere noen band til å spille? Mannen min snakker om å utstyre lokalet med et høyttaleranlegg og en miksepult, slik at våre musikervenner kan spille når de er på besøk!