Ja, det er jo ikke akkurat påske riktig enda, men jeg er nå så smått i gang med forberedelsene. Det betyr blant annet at jeg har funnet frem påskeeggene og har begynt å kjøpe inn fyllet som skal oppi. Det er mye sjokolade etc. på tilbud og da gjelder det å slå til!

Den andre forberedelsen er at jeg har kjøpt inn årets påskekrim allerede. Jeg er en svoren fan av bøkene til Jo Nesbø, ja musikken også for den delen, så da Tørst, den nye boken hans endelig kom ut, løp jeg til butikken for å kjøpe den. Jeg har bedt mannen min om å gjemme den så jeg ikke begynner å lese før påskeferien er her. Det er nesten verre enn å vente på gavene på julaften skal jeg si deg!

Vårforberedelsene er det mannen min som står for. Han har nemlig bestilt nye dekk til bilen. Sommerdekk vel og merke. De skal ikke på riktig enda, men han liker å være tidlig ute!

forberedelser til vår og påske