Visste du at Førdefestivalen er den største internasjonale festivalen i Skandinavia når det gjelder akustisk folkemusikk og verdsmusikk? I år har også jeg tenkt å bli en av de cirka 26 000 besøkende, og jeg skal dra dit med bilen min. Med 30 artister fra hele verden som boltrer seg på hele 30 scener, er jeg sikker på at denne turen blir en suksess! Siden musikkfestivalen kan tilby mange ulike aktiviteter, som kurs, utstillinger, barneaktiviteter og turer i tillegg til selve konsertene, er det et fint sted å ta med seg resten av familien også. Men før jeg putter mann og barn inn i bilen og drar i vei, så har jeg tenkt å sjekke ut bsbildeler. Her kan jeg nemlig finne mange rimelige deler til min heller skrantende bil. Mannen har lovt meg å sette den i stand før turen, og jeg har tenkt å dekorere den litt i tillegg.

Band som spiller sett bakfra
Mange mennesker på festival